برای مشاوره شرکت در آزمون داوری و میانجیگری
برای مشاوره شرکت در آزمون داوری و میانجیگری
سازمان قوه قضائیه به منظور سهولت و تسریع در امور اداری مراجعین در شوراهای حل اختلاف هر سال نیروهایی را به عنوان داوران و میانجیگران استخدام می کند که این جذب نیرو به دو صورت انجام پذیر است. این سازمان می تواند از طریق برگزاری آزمون یا بدون آزمون نسبت به جذب نیروی خود اقدام نماید. ثبت نام در آزمون جذب داوری و میانجیگری 1403 با آزمون و بدون آزمون معمولا یکبار در سال انجام می شود و زیر نظر مرکز توسعه حل اختلاف کشور است.
داوطلبان جهت ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری قوه قضاییه ۱۴۰۳ باید از جزئیات ثبت نام، زمان آزمون استخدامی، دفترچه آزمون، رشته ها و گرایش های مورد نیاز، شرایط ثبت نام و مدارک مورد نیاز، نحوه انجام فرآیند ثبت نام و منابع امتحانی مطلع باشند لذا در مقاله پیش رو همه این موارد به طور کامل توضیح داده شده است.
زمانبندی ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳
مرکز توسعه حل اختلاف کشور هرسال زمان ثبت نام آزمون استخدامی داوری و میانجیگری را از پیش تعیین می کند که مجری برگزاری این آزمون استخدامی، مرکز آزمون جهاد دانشگاهی است. زمان ثبت نام به دو دسته با آزمون و بدون آزمون تقسیم می شود. بر این اساس زمان ثبت نام بدون آزمون داوری و میانجیگری در دوره قبل از 20 شهریور ماه آغاز شده بوده است.
در حال حاضر هنوز اطلاعیه ای در خصوص زمانبندی ثبت نام با آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ منتشر نشده است، اما در ادامه جدولی شامل زمانبندی آزمون داوری و میانجیگری ارائه شده است که به محض مشخص شدن تاریخ آزمون اطلاعات جدول به روزرسانی می شود.
زمانبندی ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری | ||
مراحل آزمون | زمان در دوره گذشته | زمان در سال 1403 |
تاریخ ثبت نام | 23 مهر ماه تا 5 آبان ماه | مشخص نشده است |
تمدید زمان ثبت نام | مشخص نشده است | مشخص نشده است |
تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه آزمون | 23 آبان ماه | مشخص نشده است |
تاریخ برگزاری آزمون | 26 آبان ماه | مشخص نشده است |
تاریخ اعلام نتایج | مشخص نشده است | مشخص نشده است |
تمامی اطلاعیه های ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403 از طریق سایت جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir منتشر می شود و همچنین در صورت تمدید شدن مهلت ثبت نام، جدول زمانبندی بروزرسانی خواهد شد. همچنین به داوطلبان این آزمون توصیه می شود حتما در روزهای اولیه ثبت نام، فرم خود را تکمیل کرده و ثبت نام خود را نهایی کنند، زیرا امکان به وجود آمدن مشکلاتی از قبیل بارگذاری نشدن سایت ثبت نامی در روزهای آخر ثبت نام وجود دارد.
دفترچه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403
جهت مشخص شدن جزئیات مربوط به ثبت نام آزمون دفترچه راهنمای ثبت نام منتشر می شود و از این طریق اطلاعات آزمون را به اطلاع داوطلبان می رسد. معمولا همزمان با انتشار فراخوان ثبت نام در آزمون های استخدامی، دفترچه آزمون داوری و میانجیگری منتشر می شود که داوطلبان فرصت کافی برای مطالعه شرایط، مواد آزمون، امتیازات و سهمیه های قانونی، مراحل ثبت نام و مراحل اعلام نتیجه را داشته باشند تا در روند شرکت در آزمون دچار سردرگمی نشوند.
مرکز توسعه حل اختلاف کشور نیز چندروز قبل از شروع ثبت نام دفترچه ای را از طریق سایت ثبت نامی این آزمون منتشر می کند که شامل همه این موارد مذکور می باشد. قابل ذکر است که زمان انتشار دفترچه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403 هنوز مشخص نشده است.
بخش های مختلف دفترچه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری قوه قضاییه ۱۴۰۳
شرایط عمومی داوطلبان
پروانه داوری داوطلبان که خود شامل دو بخش است: با آزمون و بدون آزمون
پروانه میانجیگری که مانند پروانه داوری مجدد دارای دو بخش است: با آزمون و بدون آزمون
امتیازات و سهمیه های قانونی داوطلبان مشمول
مراحل فرآیند ثبت نام
مراحل و نحوه اعلام نتیجه
در این قسمت از مقاله برای آشنایی بیشتر داوطلبان با روند و مراحل ثبت نام این آزمون، لینک دریافت دفترچه آخرین دوره برگزاری این فرآیند که همان ثبت نام بدون آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ است، قرار داده شده است.
لینک دفترچه دوره قبل جذب داوری و میانجیگری با آزمون
داوطلبان پیش از ثبت نام در آزمون می بایست جهت آشنایی با جزئیات آزمون داوری و میانجیگری سال 1403 به دفترچه راهنمایی که از سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی منتشر می شود مراجعه کنند. برای ثبت نام در این آزمون داشتنن شرایطی که از سوی این سازمان منتشر می شود الزامی است و تنها راه آگاهی از شرایط لازم جهت ثبت نام در آزمون داوری و میانجیگری و یا ثبت نام در روش بدون آزمون بررسی دفترچه راهنمای ثبت نام می باشد. ممکن است برای اصلاح برخی بند ها و یا افزودن مواردی به دفترچه اصلی این آزمون دفترچه ای تحت عنوان اصلاحیه نیز منتشر شود.
شرایط ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳
سازمان ها و شرکت هایی که اقدام به برگزاری آزمون می کنند جهت مشخص کردن جزئیات مربوط به ثبت نام شرایط خاصی را مشخص می کنند و از طریق دفترچه راهنمای ثبت نام به اطلاع داوطلبان می رسانند. یکی از بخش هایی که در دفترچه راهنمای آزمون داوری و میانجیگری، ارائه شده است، شرایط ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ می باشد. شرایط ثبت نام در این آزمون مانند همه آزمون های اختصاصی دیگر دارای به دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی تقسیم شده است.
شرایط عمومی برای همه داوطلبان یکسان است اما تفاوتی که دارد این است که شرایط اختصاصی متقاضیان منصب داوری و منصب میانجیگری کاملا جداگانه است. در ادامه مطلب ابتدا به شرایط عمومی سپس به شرایط اختصاصی پرداخته شده است.
داشتن تابعیت کشور ایران
اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان رسمی ذکر شده در قانون اساسی کشور
اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی ایران و اصل ولایت فقیه
حسن شهرت در امانت و صحت عمل و دیانت
نداشتن اعتیاد به دخانیات و مواد روانگردان
نداشتن سوء سابقه کیفری
داشتن کارت معافیت دائم یا پایان خدمت
عدم ارائه پروانه داوری و میانجیگری به ضابطان دادگستری (خاص و عام) و کارکنان شاغل در قوه قضاییه (قضایی و اداری)
امکان ثبت نام همزمان در بخش بدون آزمون و آزمون داوری و میانجیگری امکان پذیر می باشد.
شرایط اختصاصی ثبت نام در آزمون داوری و میانجیگری با توجه به عنوان شغلی انتخابی داوطلب متفاوت خواهد بود و داوطلبان باید برای انتخاب هر عنوان شغلی در ابتدا شرایط مشخص شده را بررسی کرده و سپس ثبت نام کنند. لیست شرایط اختصاصی در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری هر سال منتشر می شود و افراد می توانند با مراجعه به این دفترچه شرایط و بند های آن را بطور کامل بررسی کنند.
همچنین موارد زیر از تبصره ها و نکات مرتبط با شرایط اعلام شده برای این جذب می باشد.
تبصره 1: ملاک عمل برای محاسبه سابقه اشتغال، داوطلبان سابقه ابلاغ تا اولین روز ثبت نام این فراخوان می باشد.
تبصره 2: قضات و کارکنان اداری دادگستری دارای 29 سال سابقه که تمایل برای دریافت پروانه داوری عمومی، تخصصی خانواده و یا میانجیگری را دارند، می توانند پس از ثبت نام در سامانه در فرایند احراز صلاحیت قرار گرفته و پس از بازنشستگی پروانه خود را دریافت نمایند.
تبصره 3: کارکنان و اعضای شورای حل اختلاف براساس ماده 36 قانون شوراهای حل اختلاف مصوب سال 1395 در صورتی که تخلفات بندهای اعلام شده در دفترچه را نداشته باشند، می توانند در فراخوان جذب همکاری داوری بدون آزمون سال ۱۴۰۳ ثبت نام نمایند.
تبصره 4: قضات دارای حداقل 10 سال سابقه قضایی، اعضای هیات علمی دانشگاه ها دارای درجه دانشیاری و بالاتر با 10 سال سابقه تدریس و تحقیق، وکلای با حداقل 15 سال سابقه وکالت از ارزیابی و مصاحبه و شرکت در دوره آموزشی بدو خدمت معاف می باشند. همچنین استادان سطوح عالی و درس خارج حوزه های علمیه (پایه 7 به بالا) از ارزیابی و مصاحبه معافند.
در جداولموجود در دفترچه راهنمای آزمون علاوه بر ارائه شرایط پذیرش هر کدام از مناصب داوری و میانجیگری، رشته ها و گرایش های مورد نیاز برای شرکت در این آزمون نیز آورده شده است. بنابر اطلاعات این جدول، متقاضیان برای ثبت نام و پذیرش در آزمون داوری و میانجیگری قوه قضائیه می بایست در رشته های مذکور تحصیل کرده باشند.
شرایط سنی آزمون داوری و میانجیگری 1403
برای ثبت نام در آزمون های استخدامی به طور معمول حداقل و حداکثر سن بیان می شود که با توجه به آن داوطلبان علاقه مند می توانند ثبت نام خود را انجام دهند. آزمون داوری و میانجیگری از جمله آزمون هایی است که زیر نظر قوه قضاییه هر ساله در یک یا دو نوبت برگزار می شود. همانطور که گفته شد برای ثبت نام در آزمون داوری و میانجیگری 1403 دو نوع شرایط که شامل عمومی و اختصاصی است در نظر گرفته شده است که داوطلبان با مراجعه به دفترچه ثبت نام این آزمون چه در بخش با آزمون چه در بخش بدون آزمون می توانند به صورت دقیقی شرایط را مطالعه نمایند. شرایط سنی آزمون داوری و میانجیگری در هیچکدام از این دو بخش عنوان نشده است.
با توجه به دفترچه ی منتشر شده برای آزمون داوری و میانجیگری سال ۱۴۰۳ هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص حداقل و حداکثر سن و شرایط سنی آزمون داوری و میانجیگری 1403 اعلام نشده است. اما با توجه به اینکه حداقل سن در نظر گرفته شده برای دریافت پروانه میانجیگری 25 سال می باشد، رعایت این حداقل سنی الزامی است. در صورت هرگونه تغییر در شرایط سنی آزمون داوری و میانجیگری داوطلبان این مقاله به روزرسانی خواهد شد.
رشته های مورد نیاز ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403
برخلاف دیگر آزمون های استخدامی داوطلبان در دفترچه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403 بخشی جداگانه تحت عنوان رشته ها و گرایش های مورد نیاز نخواهند یافت، بلکه این موارد در همان شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون مناصب داوری و میانجیگری آورده شده است. این جدول در واقع آخرین لیست منتشر شده از شرایط اختصاصی و رشته های مورد نیاز آزمون داوری و میانجیگری است، به محض انتشار لیست جدید، این جدول بروز رسانی خواهد شد. در ادامه برخی رشته های مجاز به ثبت نام در جدول زیر قرار داده شده است.
رشته های مورد نیاز آزمون داوری و میانجیگری | ||
حقوق | روانشناسی | علوم تربیتی |
مطالعات خانواده | مددکار اجتماعی | مددکار قضایی |
جامعه شناسی | فقه و حقوق اسلامی | فقه و حقوق امامی |
فقه و حقوق مالکی | مطالعات زنان گرایش زن و خانواده | مطالعات زنان و خانواده گرایش حقوق خانواده |
سطح دو حوزه | مشاوره و راهنمایی | فقه و حقوق زیدی |
و .. |
متقاضیان می توانند با مراجعه به جداول شرایط اختصاصی آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ که در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون آورده شده است، رشته و گرایش تحصیلی خود را انتخاب کرده سپس اقدام به ثبت نام نمایند. تعدادی از این رشته ها عبارت اند از: رشته های حقوق (همه گرایش ها)، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فقه و حقوق اسلامی، رشته های علوم تربیتی (کلیه گرایش ها)، روانشناسی (کلیه گرایش ها)، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی، مددکاری قضایی.
مدارک مورد نیاز ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳
افرادی موفق به ثبت نام در آزمون داوری و میانجیگری می شوند که بتوانند در زمان معین شده مراحل ثبت نام خود را انجام دهند، نحوه انجام ثبت نام به طور دقیق در قسمت بعدی مقاله آورده شده است. یکی از مراحل ثبت نام بارگذاری مدارک در سایت آزمون های جهاد دانشگاهی است. در واقع مدارک خواسته شده برای ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری قوه قضاییه ۱۴۰۳ اسکن عکس پرسنلی داوطلب و از بین مدارک هویتی کارت ملی وی است.
عکس 4*3 داوطلب باید در سال جاری گرفته شده باشد و در ضمن استفاده از عکس روی کارت های شناسایی قابل قبول نیست.
عکس باید با فرمت JPG و حجم فایل حداقل 15 کیلوبایت و حداکثر 70 کیلوبایت باشد.
اندازه عکس مورد نظر باید حداقل 300*200 و حداکثر 400*300 پیکسل باشد.
در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شرکت در آزمون را ندارد.
تصویر داوطلب باید واضح، فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
عکس خواهران باید با حجاب اسلامی باشد و صورت کامل آن ها مشخص باشد.
تصویر کارت ملی مانند عکس باید با فرمت JPG بارگذاری شود و حجم این فایل حداقل 30 کیلوبایت و حداکثر 200 کیلوبایت باشد.
داوطلبان پس از بارگذاری اسکن عکس و کارت ملی خود برای ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403، می بایست نسبت به تکمیل فرم ثبت نام با استفاده از مدارک مورد نیاز نیز اقدام کنند. در صورت بروز اشکال در ورود و بارگذاری مدارک، ثبت نام داوطلب کاملا منقضی شده و اجازه شرکت در آزمون و یا مراحل بعدی آزمون را ندارد.
سایت ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403
آزمون داوری و میانجیگری از جمله آزمون هایی است که در دوره گذشته زیر نظر سازمان اداری و استخدامی کشور و توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کشور برگزار می گردد. لازم به ذکر است که تمامی امور ثبت نام و نام نویسی از جمله دریافت کارت ورود به جلسه، اعلم نتایج و ... از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کشور به نشانی hrtc.ir صورت می گیرد. بر این اساس پیش بینی می شود که سایت ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری قوه قضاییه ۱۴۰۳ نیز همان سامانه مرکز آزمون های جهاد دانشگاهی باشد.
برای ورود به سایت ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری کلیک نمایید.
داوطلبان باید در زمان ثبت نام آزمون استخدامی داوری و میانجیگری به سایت ثبت نام این آزمون مراجعه نموده و فرآیند ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری 1403 را طی نمایند. بارگذاری تمام مدارک در این سایت باید به صورت کامل صورت گیرد و همچنین تمام مراحل بعدی ثبت نام نیز در همین سایت صورت می پذیرد. طبق مندرجات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی میانجیگری و داوری سال ۱۴۰۳ داوطلبان می توانند در مهلت اعلام شده با مراجعه به این سایت به نشانی hrtc.ir برای ثبت نام این آزمون اقدام کنند.
نحوه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳
متقاضیان پس از مطالعه دقیق شرایط آزمون داوری و میانجیگری و انتخاب نوع پذیرش خود در قوه قضائیه، بر اساس زمان ثبت نام مقرر شده در دفترچه راهنما می بایست فرآیند ثبت نام خود را تکمیل کنند. همانطور که توضیح داده شد نحوه ثبت نام و شرایط داوطلبان بسته به موقعیت شغلی انتخابی و نوع پذیرش آن ها متفاوت خواهد بود. در ادامه مراحل ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری آورده شده است.
مراجعه به سایت مجری آزمون که سایت آزمون های تخصصی جهاد دانشگاهی hrtc.ir است.
انتخاب گزینه جذب همکاری آزمونی و غیرآزمونی داوری و میانجیگری
مطالعه دقیق دفترچه راهنمای منتشر شده
انتخاب گزینه ثبت نام در بخش با آزمون یا ثبت نام در بخش بدون آزمون
پرداخت حق هزینه ثبت نام
تکمیل فرم خواسته شده ثبت نام و بارگذاری اسکن مدارک
تایید نهایی اطلاعات ثبت نام و دریافت کد رهگیری
مجددا لازم به توضیح است که تنها در صورتی ثبت نام فرد به پایان می رسد که وارد مرحله دریافت کد رهگیری شده باشد در غیر این صورت ثبت نام فرد کامل نشده و مراحل ثبت نام را باید از ابتدا طی نماید. معمولا 2 الی 3 روز قبل از برگزاری آزمون، کارت ورود به جلسه از طریق پروفایل کاربری داوطلب در سایت ثبت نامی مذکور قابل دسترسی خواهد بود و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت ثبت نامی خود و ورود اطلاعات خواسته شده کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایند.
منابع آزمون داوری و میانجیگری 1403
داوطلبانی که قصد گرفتن پذیرش در سازمان قوه قضائیه را دارند باید دقت کنند که در پذیرش آزمونی یا غیر آزمونی ثبت نام کرده اند زیرا مواد آزمون هریک از مناصب (داوری و میانجیگری) متفاوت خواهد بود. در آخرین دفترچه راهنمای منتشر شده از سمت سایت آزمون های جهاد دانشگاهی، منابع آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ به شرح زیر است:
حقوق مدنی
حقوق تجارت
حقوق داوری بر اساس منابع زیر:
کتاب حقوق داوری که مولف آن عبدالله خدابخشی ست.
کتاب داوری تجاری بین المللی که مولف آن عبدالحسین شیروی است.
آیین دادرسی مدنی
فقه بر اساس منابع زیر:
قواعد فقه مدنی (اسداالله لطفی، بخش مدنی، انتشارات سمت)
فقه استدلالی بخش های حقوقی کتاب التحریر الروضه فی شرح اللمعه و ترجمه آن نوشته سید مهدی دادمرزی، انتشارات سمت با همکاری کتاب طه
اصول فقه (تحریر اصول فقه محمدرضا مظفر تدوین علیرضا امینی و سید محمد آیتی انتشارات سمت)
برای رشته های علوم تربیتی، روانشناسی (کلیه گرایش ها)، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی، مطالعات خانواده، جامعه شناسی
روانشناسی رشد
روانشناسی تربیتی
مبانی راهنمایی و مشاوره
روان شناسی سلامت
اختلال های رفتاری و هیجانی
مقدمه علم حقوق که مولف آن ناصر کاتوزیان است.
برای رشته های حوزوی و حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی، الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
منابع مورد سوال برای این گروه از رشته ها با منابع آزمون منصب داوری عمومی یکسان است، منابع آزمون داوری عمومی در ابتدای تیتر منابع آزمون داوری و میانجیگری 1403 بررسی شده است.
برای دانلود مشخصات دقیق منابع آزمون داوری عمومی و تخصصی کلیک کنید.
برای داوطلبان حوزوی و رشته های حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی، الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
حقوق جزای عمومی
حقوق جزای اختصاصی
آیین دادرسی کیفری
قانون شوراهای حل اختلاف
آیین نامه میانجیگری در امور کیفری مصوب 1395 هیات وزیران
مهارت های حل اختلاف بر اساس منابع زیر:
کتاب پیام ها (مهارت های ارتباطی) که نویسنده آن متیو مک کی و مترجم محمدعلی رحیمی مبارکی است.
برای رشته های علوم تربیتی، روانشناسی (کلیه گرایش ها)، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی، مطالعات خانواده و جامعه شناسی
روانشناسی رشد
روانشناسی تربیتی
مبانی راهنمایی و مشاوره
روان شناسی سلامت
اختلال های رفتاری و هیجانی کودکی
مقدمه علم حقوق که مولف آن ناصر کاتوزیان است.
لازم به ذکر است که این آزمون نمره منفی دارد و به ازای هر 3 پاسخ اشتباه به سوالات، یک نمره منفی به داوطلبان تعلق می گیرد لذا داوطلبانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند باید به این نکته توجه داشته باشند که در صورت اطمینان از جواب، به سوالات پاسخ دهند تا نمره منفی به آنها تعلق نگیرد.
مصاحبه آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳
پس از برگزاری آزمون کتبی، داوطلبانی که در آزمون شرکت نموده اند باید منتظر اعلام نتایج اولیه آمون خود باشند. پس از اعلام نتایج اولیه متقاضیانی که حد نصاب نمره قبولی را کسب نموده اند، باید خود را برای مرحله بعدی یعنی مصاحبه آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ آماده نمایند. در واقع می توان اینگونه گفت که تنها قبولی در آزمون منجر به قبولی نهایی نخواهد شد و پذیرفته شدگان مرحله اول، باید در این مرحله هم حد نصاب لازم را کسب نمایند.
سوالات مصاحبه آزمون داوری و میانجیگری 1403 شامل سوالات عمومی و تخصصی و همچنین سوالات روانشناسی می باشد که داوطلبان باید به آن ها با آرامش و کامل پاسخ دهند. معمولا مصاحبه آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ یک ماه به طول می انجامد. پس از طی این مدت زمان شرکت کنندگان می بایست حتما با بررسی سایت استخدامی، به دنبال مشاهده نتیجه مراحل استخدام خود باشند. پس از اعلام نتیجه این مرحله و قبولی در آن، داوطلبان می بایست تمامی مراحل مربوط به جذب نهایی و گزینش را تکمیل نمایند تا در نهایت بتوانند در این شرکت مشغول به کار شوند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری ۱۴۰۳ داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره بانک استخدام تماس بگیرید. کارشناسان بانک استخدام تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام موقتا ثبت نام غیرفعال شده است.