برای مشاوره استخدام کارشناس تغذیه
برای مشاوره استخدام کارشناس تغذیه


استخدام کارشناس تغذیه در سازمان ها و مراکز بهداشتی از اهمیت زیادی برخوردار است. این متخصصان نقش کلیدی در ارتقای سلامت جامعه ایفا می کنند. با توجه به افزایش آگاهی مردم نسبت به رژیم غذایی سالم، نیاز به مشاوره های تخصصی در زمینه علوم تغذیه روزبه روز بیشتر می شود. آگهی استخدامی کارشناس تغذیه یکی از راه های جذب این دسته نیرو می باشد. در این راستا، استخدام کارشناسان خبره در زمینه علوم تغذیه می تواند کمک شایانی به ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای مناسب کند.
کارشناسان تغذیه نه تنها افراد را راهنمایی می کنند که چگونه رژیم غذایی متعادل داشته باشند، بلکه در طراحی برنامه های غذایی برای گروه های مختلف جمعیت نیز مشارکت دارند. جذب نیروهای ماهرتر کیفیت خدمات را بهبود بخشیده و مردم را قادر می سازد تا تصمیمات آگاهانه تری درباره سلامت خود بگیرند. همچنین، حضور چنین کارشناسان باعث ارتقای سطح علمی مراکز مربوطه شده و آنها را توانمندتر برای پاسخگویی به نیازهای جامعه خواهد کرد. علاوه بر این، همکاری با سایر متخصصان حوزه سلامت نیز منجر به ایجاد یک سیستم جامع تر برای ترویج سبک زندگی سالم خواهد شد.
استخدام کارشناس تغذیه
همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد، استخدام کارشناس علوم تغذیه از طریق شرکت در آزمون های استخدامی بخش های دولتی و خصوصی و یا شرکت در مصاحبه های کاری دیگر بخش های خصوصی و غیرانتفاعی امکان پذیر می باشد. داوطلبان متقاضی استخدام در بخش های دولتی می بایست با ارائه مدارک مورد نظر و داشتن شرایط به خصوصی، در آزمون استخدامی شرکت کرده و در صورت قبولی در مرحله اول، مراحل بعدی را طی نمایند. لازم به ذکر است که داوطلبان استخدامی می توانند با توجه به قانون جدید استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها، برای ثبت نام و ارسال رزومه خود اقدام نمایند.
استخدام در یخش خصوصی نیز، با ارسال رزومه و مدارک مورد نظر با شرکت در مصاحبه کاری امکان پذیر می باشد. در این بخش از مقاله، به بررسی کامل مهم ترین آزمون های استخدامی قابل برگزاری پرداخته شده و در بخش آخر نیز به شرکت در استخدامی های بخش خصوصی به طور مختصر اشاره شده است.
وزارت بهداشت به صورت سالانه به منظور تامین نیروی مورد نیاز خود در بخش های مختلف اقدام به برگزاری آزمون استخدامی سراسری می نماید. دفترچه ثبت نامی آزمون استخدامی وزارت بهداشت با آغاز ثبت نام منتشر شده و داوطلبان می توانند از سایت ثبت نامی این آزمون دانلود نمایند. زمان ثبت نام آزمون استخدامی این وزارتخانه به طور کلی مشخص نبوده و بستگی به اعلام نیاز به استخدام و دریافت مجوزهای مربوطه برای برگزاری آزمون استخدامی دارد.
از سال های گذشته، سایت ثبت نامی آزمون استخدامی وزارت بهداشت سامانه مرکز آزمون های جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir بوده است. از رشته های استخدامی متنوع این وزارتخانه می توان به استخدام روانشناس، استخدام متخصص علوم تغذیه و غیره اشاره نمود. لازم به ذکر است که استخدام متخصص تغذیه نیز با توجه به دفترچه استخدامی منتشر شده در آخرین دوره از برگزاری آزمون از طریق این آزمون انجام می شود.
یکی دیگر از مهم ترین آزمون های استخدامی قابل برگزار شدن برای استخدام افراد متخصص و جویای کار در زمینه علم پزشکی و سلامت و درمان، آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی می باشد. پیش تر، آزمون این دانشگاه ها به صورت هماهنگ با وزارت بهداشت و درمان برگزار شده و داوطلبان می توانستند با انتخاب یکی از بخش های استخدامی در آزمون شرکت نمایند. دوره پیشین جذب این دانشگاه ها نیز به همین نحو بوده است.
به طور کلی سایت ثبت نامی آزمون استخدام دانشگاه های علوم پزشکی سامانه مرکز آزمون های جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir بوده است و داوطلبان می توانند پس از مشاهده اطلاعیه ثبت نام، دفترچه راهنما را دریافت نموده و در صورت داشتن شرایط مورد نیاز برای تکمیل فرم ثبت نامی اقدام نمایند. ثبت نام به صورت اینترنتی انجام می شد و داوطلبان از طریق آزمون کتبی و مصاحبه بررسی می شوند.
از مهم ترین آزمون های استخدامی برای استخدام کارشناس علوم تغذیه می توان به آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی اشاره نمود. این سازمان در سال های گذشته با برگزاری دو آزمون به صورت محلی و سراسری به جذب داوطلبان در رشته های متفاوت از جمله علوم تغذیه پرداخت. داوطلبان استخدام در سازمان تامین اجتماعی می توانند برای ثبت نام در بازه زمانی اعلام شده این آزمون به سایت مرکز آزمون های جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir مراجعه نمایند.
استخدام این سازمان نیز همانند دیگر آزمون های استخدامی بازه زمانی مشخصی نداشته و بسته به میزان تقاضا و نیاز این شرکت به استخدام داوطلبان می باشد. با توجه به اینکه آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی تا به حال، دو بار در سال های گذشته برگزار شده، امکان برگزاری آزمون های استخدامی بیشتر در سال جاری برای این سازمان نیز وجود دارد. استخدام کارشناس تغذیه در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق این آزمون انجام می گیرد.
یکی دیگر از بخش های استخدام کارشناس تغذیه، شرکت در فراخوان ها و آگهی های استخدامی خصوصی می باشد. تعداد زیادی از شرکت های خصوصی به جز استخدام افراد از طریق برگزاری آزمون استخدامی، اقدام به انتشار آگهی استخدامی نموده و داوطلبان علاقه مند می توانند با توجه به تقاضای درج شده در آگهی استخدامی کارشناس تغذیه اقدام به ارسال رزومه خود نمایند.
استخدام در بخش ها از طریق شرکت در مصاحبه های شغلی و تخصصی رشته افراد بوده و استخدام کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه نیز به همین صورت انجام پذیر می باشند. داوطلبان علاقه مند به شرکت در فراخوان های شرکت های خصوصی می توانند با مراجعه به سایت های استخدامی و مشاهده آگهی های مرتبط با رشته شغلی خود، برای ارسال رزومه و شرکت در مصاحبه های تخصصی اقدام نمایند.
شرایط استخدام کارشناس تغذیه
استخدام کارشناس تغذیه در بخش های مختلفی صورت گرفته و تمامی داوطلبان استخدام می بایست شرایط مورد نیاز بخش دولتی و خصوصی مد نظر خود را داشته باشند. این شرایط بسته به نیاز آن سازمان و یا شرکت متفاوت بوده و در دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی تقسیم بندی می شود. در این بخش از مقاله به طور کامل در خصوص شرایط استخدام کارشناس علوم تغذیه و متخصص تغذیه در وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی، استخدام تامین اجتماعی و شرکت در فراخوان های خصوصی توضیحاتی جامع قرار داده شده است.
داوطلبان علاقه مند به شرکت در آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای تکمیل موفقیت آمیز ثبت نام خود، نیازمند داشتن تمامی شرایط اعلام شده در دفترچه ثبت نامی می باشند. شرایط شرکت در این آزمون به دو دسته عمومی و اختصاصی تقسیم شده که تمامی موارد برای داوطلبان مهم می باشد. در این بخش از مقاله به ارائه شرایط عمومی و اختصاصی آزمون استخدامی وزارت بهداشت پرداخته شده است. قابل توجه است که شرایط این آزمون و آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی مشابه هم می باشد.
نوع شرایط | لیست شرایط |
شرایط عمومی | تابعیت کشور ایران |
اعتقاد به دین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی کشور | |
الترام عملی به قانون اسلامی | |
داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت قانونی از خدمت | |
داشتن سلامت جسمی و روانی | |
عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر | |
نداشتن سوءسابقه کیفری | |
عدم منع استخدام در ارگان های دولتی | |
اختصاصی | داشتن حداقل و حداکثر سن مجاز با توجه به مدرک تحصیلی |
داشتن مدرک تحصیلی متناسب با مشاغل |
داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی نیز می بایست همانند شرکت در دیگر آزمون های استخدامی، دارای شرایط ذکر شده در دفترچه ثبت نامی آزمون باشند. داشتن شرایط عمومی و اختصاصی این آزمون برای داوطلبان ضروری بوده و داوطلبان می بایست برای تکمیل ثبت نام خود، دارای شرایط ذکر شده باشند. در این بخش از مقاله به ارائه شرایط آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی پرداخته شده است.
سازمان تامین اجتماعی نیز برای تامین نیروی خود از داوطلبان واجد شرایط استخدام متخصص علوم تغذیه، اقدام به گزینش می نماید. همانند دیگر آزمون ها، سازمان تامین اجتماعی نیز شرایط عمومی و اختصاصی و سنی خود را در دفترچه ثبت نامی قرار داده و داوطلبان می بایست با مطالعه کامل دفترچه، از شرایط خواسته شده مطلع شوند. داوطلبان می توانند برای مطالعه شرایط استخدام از طریق آزمون استخدامی تامین اجتماعی دفترچه این آزمون را از طریق لینک زیر مشاهده کنند.
داوطلبان علاقه مند به استخدام کارشناس علوم تغذیه در بخش های خصوصی و بدون آزمون استخدامی می بایست به آگهی های استخدامی مرتبط با رشته شغل خود توجه داشته باشند. تمامی آگهی استخدامی کارشناس تغذیه منتشر شده در سایت های مختلف، دارای شرایطی بوده که داوطلبان مورد قبول را از دیگران متمایز می کند. لازم به ذکر است که، شرایط استخدامی فراخوان های استخدامی با یکدیگر یکسان نبوده و داوطلبان می بایست برای دریافت اطلاعات به آگهی های استخدامی مراجعه نمایند.
مشاوره استخدام کارشناس تغذیه
استخدام کارشناس تغذیه در مراکز مختلفی امکان پذیر می باشد. استخدام کارشناس تغذیه بیمارستان و بهداشت و درمان، کلینیک های تخصصی رژیم درمانی و سلامت تغذیه، کلینیک های خصوصی و درمانی و کارخانه های مشغول در صنایع غذایی امکان پذیر می باشد که بسته به روحیه متقاضی انتخاب یکی از موارد ارائه شده امکان پذیر می باشد. این مراکز می توانند در بخش خصوصی و یا دولتی بوده که به طور کلی، تقاضای استخدام در مراکز دولتی بیشتر می باشد.
علت تقاضای بالای استخدام مشاور تغذیه در مراکز دولتی، به خصوص استخدام کارشناس تغذیه و متخصص تغذیه، به دلایل متفاوتی از جمله امنیت شغلی، داشتن حقوق پایه، پیمانی یا رسمی بودن اکثر استخدام ها و داشتن مرخصی های با حقوق در روزهایی از سال می باشد. در این میان، استخدام در بخش های خصوصی می تواند مزایایی همچون داشتن بسته های معیشتی سالانه، پرداخت به موقع حقوق، داشتن اضافه کاری و حقوق پایه اشاره کرد.
در این میان هر دو بخش خصوصی و دولتی دارای معایبی نیز می باشند. از معایب استخدام دولتی می توان به نداشتن افزایش حقوق به صورت سالانه، نداشتن بسته های معیشتی به صورت مداوم در برخی از مراکز، عدم حمایت بخش از افراد با قرارداد های پیمانی برای استخدام رسمی و در مواقعی داشتن اضافه کاری های طاقت فرسا اشاره کرد. از معایب بخش های خصوصی نیز می توان به نداشتن امنیت شغلی، نداشتن بیمه تامین اجتماعی در بعضی از شرکت ها نیز اشاره کرد.
کارشناسان سامانه مشاوره بانک استخدام آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص استخدام کارشناس تغذیه را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره استخدامی تلفنی بانک استخدام راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی بانک استخدام می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
پاسخ مشاور: سلام بله به لیست آگهی های آزمون استخدمی فعال مراجعه کنید.